Editura ADENIUM şi-a marcat prezenţa la Târgul de carte Librex de la Iaşi

editura_adenium sigla

 

Editura Adenium, care s-a relansat pe piaţa editorială din România, a venit la Librex 2013 cu cele trei volume din seria “O inimă de broscuţă”, semnate de Gheorghe Vîrtosu. Mama Picătură, personaj al cărţilor, a stat şi ea cuminte (alături de Ionuţa care s-a ocupat de stand) aşteptând  vizitatorii.

P1320794

 

La Librex Liviu Antonesei (directorul editorial), alături de Adriana Nicorici, redactorul-şef al editurii şi Cristina Gavrilovici, medic şi profesor la UMF, prietenă a editurii, au lansat chiar editura.

P1320817

 

S-a vorbit şi despre Concursul de debut pentru cele trei genuri clasice, poezie, proză, eseu, dar şi pentru benzi desenate şi miniatură grafică. Liviu Antonesei a anuntat şi un alt concurs, pentru literatură adresată  copiilor, ce va avea loc în vară.

Cristina Gavrilovici a vorbit foarte frumos despre cărţile apărute la Editura Adenium.

P1320820

 

Standul de la Librex al editurii nu a fost prea mare dar Liviu Antonesei a promis că la Bookfest Bucureşti va fi mult mai generos, până atunci urmând să apară circa 12 cărţi.

P1320517

 

 

Sper să dau şi eu o mână de ajutor la îmbogăţirea ofertei editoriale prin publicarea romanului meu poliţist în coleţia Action & Suspence.

P1320811

 

 

Ne dorin să păşim pe ne-urme. De aceea avem curaj să ieşim în lume cu un singur proiect”, a spus Adriana Nicorici, redactorul-şef  al Editurii Adenium. Vor veni în curând şi alte proiecte, aş adăuga eu.

Mult succes!

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria literatura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s