Alege un stil de viaţă sănătos

 

Se vorbeşte foarte mult în ziua de astăzi despre cum să trăim sănătos : ce să mâncăm, ce să bem, cum să ne mişcăm pentru a fi sănătoşi. Cu teoria stăm bine, însă cu practica stăm prost. Mâncăm tot mai multă mâncare nesănătoasă, bem băuturi periculoase şi facem tot mai puţină mişcare. Suntem foarte ocupaţi şi stresaţi, aşa că nu mai dăm importanţă stilului de viaţă.

Trebuie să recunosc că nici eu nu duc o viaţă sănătoasă, dar m-am hotărât să schimb lucrurile. Şi o fac treptat :am început să merg mai mult pe jos, îmi selectez cu mai mare atenţie alimentele şi băuturile. Se apropie însă sezonul rece şi va fi mai greu cu mişcarea în aer liber. De aceea am început să mă organizez pentru a face mişcare în propriul apartament.  Am aruncat o privire pe oferta  real,- Hypermarket şi am văzut o bicicletă mecanică cu ajutorul căreia voi putea face mişcare în timpul iernii.

 

Bicicleta de mai sus face parte din oferta de aparate şi auxiliare a hypermaketului real,- . Mi se pare o variantă buna pentru a face mişcare la interior.

 

Articol pentru concursul Super blog 2012 etapa 20.

 

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s