Un nou roman al Cristinei Nemerovschi – PERVERTIREA

După „Sânge satanic”, Cristina Nemerovschi publică un nou roman, „Pervertirea”, care sunt convins că va face valuri la fel de mari. Aşa că cei ce nu ştiu să înoate să stea pe mal!

O recenzie realizată de mine a acestei cărţi va apare pe site-ul http://www.hyperliteratura.ro . Mai jos vă dau doar un mic fragment, atât cât să vă deschid pofta de lectură.

Un triller care, după ce l-ai citit, îţi inoculează în minte întrebarea : „eşti în stare să ucizi în numele artei adevărate?” .

Sinopsis:

Pervertirea este un roman în care trei personaje principale (un scriitor, un pictor şi o târfă) sunt în căutarea celui de al patrulea personaj central (adolescenta Amalia), care a dispărut din peisaj.

 

Romanul Cristinei Nemerovschi este povestit de trei voci : una este a lui Ulf , scriitor aflat în plină criză, alta este a lui Corbu, un pictor fascinat de femei de toate vârstele, si a treia voce îi aparţine Tarei, o prostituată amatoare de hard sex.

Amalia, o adolescentă de 17 ani, dispare într-o dimineaţă de iarnă şi în căutarea ei pornesc cele trei personaje amintite mai sus. Această căutare constituie un prilej pentru protagoniştii noştri ca să facă o radiografie a Bucureştiului necunoscut multora dintre noi, cu cluburi unde se practică sado-masochismul, cu tineri care se droghează şi care fac sex fără să le pese de nimic.

Având în vedere că astăzi este ziua de naştere a autoarei, îi urez un călduros la mulţi ani!

Reclame

2 comentarii

Din categoria literatura

2 răspunsuri la „Un nou roman al Cristinei Nemerovschi – PERVERTIREA

  1. cat de autentic pare! salutari

  2. si la multi ani scriitoarei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s