Invitaţie la lectură- Katrina,păcat din iubire

Am descoperit o scriitoare talentată, care nu este prea cunoscută în lumea literară.

Numele ei este Alma Jane Sirbu. S-a născut în perioada anilor 1960, în România. Copilaria şi adolescenţa ei au constituit o lungă perioadă de acumulări artistice şi culturale. După lungi frământări şi nenumarate romane de dragoste citite de-a lungul anilor, s-a hotărât să scrie primul ei roman. Fiind o ferventă adeptă a stilului romantic dintre cele două războaie mondiale, a abordat această perioada de glorie a societăţii româneşti interbelice, într-un stil propriu şi personal.

Cartea „Katrina, păcat din iubire”, are ca subiect povestea de dragoste dintre fiul unor moşieri din sudul ţării şi fiica unui slujitor al acestora. Sigur că această dragoste nu este văzută cu ochi buni de către părinţii băiatului, care au planuri mari pentru acesta. Ei deja au aranjat o căsătorie cu fata prefectului de la Bucureşti. Anton, fiul boierilor, este prins ca într-o capcană între dragostea pentru Katrina şi datoria care o are faţă de părinţi.

Până la urmă viaţa îi separă vremelnic pe cei doi îndrăgostiţi, dar tot ea îi va ajuta să se regăsească. În ce condiţii veţi afla citind romanul.

Ceea ce mi-a plăcut la această carte este atmosfera cu totul deosebită în care se desfăşoară acţiunea. Este o lume demult apusă, dar pe care autoarea reuşeşte să o reînvie cu mult talent.

Cine doreşte să citească această interesantă carte, poate lua legătura cu autoarea la adresa :

almajanesirbu@yahoo.com.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria literatura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s