Am înfrânt! strigă guvernul şi prefecţii

Se pare că nimeni n-a dat importanţă când, în toamnă, cercetătorii englezi anunţau că va veni cea mai grea iarnă din ultimii nu ştiu câţi ani. Ei, iată că a venit o iarnă grea care a cuprins toată Europa! Dar să lăsăm Europa, că se descurcă ea cumva. Să vedem mai bine ce-i pe la noi. Păi, ce să fie? Zăpezi uriaşe (mai mari decât casa), ger ca-n Siberia, viscol de te dă pe jos. Este de groază ce am văzut la TV din judeţele Buzău şi Vrancea, acolo unde localităţi întregi au dispărut în zăpadă. Ce să mai spun de trenurile trimise să fie înghiţite de zăpadă, pentru că mulţi şefi din CFR sunt incompetenţi şi numiţi pe bază de pile.

Dar ce faceau aleşii noştri în acele momente când oamenii erau prinşi în viscol, când nu mai erau alimente şi combustibil pentru încălzire? Ei erau extrem de îngrijoraţi. Daaa.  Trebuia dat jos guvernul Boc şi stabilit cu cine să fie înlocuit. Pentru aleşi (că de aia îi cheamă aşa) s-au găsit imediat modalităţi să fie aduşi la Bucureşti pentru a vota noul guvern. Oamenii de rând au fost lăsaţi baltă în trenurile înzăpezite sau în casele ascunse în zăpadă.

Chiar şi acum când scriu aceste rânduri, mai sunt încă zeci de mii de oameni blocaţi în zăpadă. Asta în timp ce preşedintele se relaxează la Predeal şi autorităţile se întrec în a găsi scuze pentru a justifica non-combatul lor.

Toţi aceştia ne sfideză aruncându-ne în faţă că situaţia este sub control. Care control, că nu se vede.

Nu mai scriu decât un singur cuvânt:

RUŞINE!

© 2012 Iulian Sîrbu (Iulianes 31)

Anunțuri

4 comentarii

Din categoria Politic, social

4 răspunsuri la „Am înfrânt! strigă guvernul şi prefecţii

  1. Intotdeauna cei care detin puterea au convingerea ca detin si dreptul la viata sau moarte. Si intotdeauna interesul personal va prima in fata nevoilor celor neinsemnati. Oamenii de rand… pleava. E dureros.

  2. sunt incompetenti….

  3. multa lume nu stie ca si judetul BRAILA este intr-o stare destul de grava 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s