Românaş la San Francisco- impresii de lectură

Trebuie să recunosc că o fi având Facebook-ul multe păcate, dar are şi multe calităţi. De exemplu datorită lui aflu despre multe cărţi ce au apărut sau urmează să apară. Aşa am aflat şi despre cartea lui Viorel Vintilă, o carte scrisă de un român ( românaş cum spune el) stabilit în America.

Volumul despre care facem vorbire aici este o carte ce cuprinde o diversitate de povestiri despre Statele Unite şi românii de acolo(şi nu numai), dar conţine şi interviuri cu vedete din România care se află în turneu pe meleagurile americane. De remarcat că povestirile sunt foarte diverse şi au un farmec deosebit, autorul emanând o prospeţime înviorătoare.  Sunt abordate subiecte diverse: rromii, fiţoşii şi fiţoasele, Facebook-ul , bacalaureatul  de anul ăsta şi în încheiere suntem invitaţi la un pahar de vin roşu (dar numai unul, căci mai multe dăunează grav sănătăţii).

Dar eu vă sfătuiesc să citiţi cartea pentru că veţi fi mai bogaţi dacă o faceţi! Aşa veţi cunoaşte un adevărat românaş de San Francisco.

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria literatura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s