Osama ben Laden ucis a doua oară

Ştirea zilei este că a fost ucis Osama ben Laden, şeful al-Qaeda şi cel mai căutat terorist din lume. Americanii au şi dovada de data asta, pentru că din câte mi-aduc aminte ben Laden a mai fost considerat mort cu ceva ani în urmă. Până la urmă s-a dovedit că de fapt era numai dispărut şi de fapt nu era chiar aşa de mort. Americanii au început să-l urmărească şi s-au tot pregătit să-l anihileze. Se pare că au reuşit în sfârşit.

Dar oare Osama ben Laden este mort de tot sau, ca şi premierul Boc, va renaşte din propria cenuşă? Au apărut deja în presă analize care ne dovedesc că de fapt poza cu teroristul şef mort ar fi un trucaj. Oricum cred că vestea morţii lui Osama va face valuri destul de mari. Ar putea fi o relansare pentru preşedintele Obama, dar dacă se dovedeşte că teroristul nu e mort, atunci s-ar putea ca demnitarul american să fie îngropat din punct de vedere politic.

Chiar şi dacă se dovedeşte că este mort de-a binelea tot vor fi mişcări mari în lumea musulmană. Americanii ar trebui să fie foarte atenţi!

© 2011 Iulian Sîrbu (Iulianes 31)

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Politic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s