Intram in razboiul din Libia(impinsi de la spate, desigur)

Aseara am aflat ca intra si tara noastra in razboiul din Libia. Asta dupa ce diplomatia noastra tot a dat-o cotita si a sperat (in mod utopic) ca NATO nu va avea nevoie de noi in Libia. Vom participa cu o fregata (care in paranteza fie spus este una second hand, aruncata de britanici)care ar urma sa vaneze pe cei care ajuta guvernul Gaddafi.Sigur ca implicarea Romaniei este mai mult simbolica, dar avand in vedere situatia economica va fi un efort destul de mare.

    De altfel domnul Presedinte ne-a spus ca nu avem dotari, ca avioanele noastre sunt de tot rasul si ca nu prea avem cu ce sa-i ajutam pe aliati. Intrebarea mea este cine se face vinovat de faptul ca armata nostra nu are dotari moderne? Nu cumva tot domnul Basescu care conduce Romania(de ceva ani) si ca presedinte si (neoficial) ca prim-ministru?

   Din pacate si din aceasta situatie iesim un pic( sau poate mai mult) sifonati pentru ca diplomatia noastra nu si-a facut datoria astfel incat sa nu trebuiasca sa fim trasi de urechi de catre NATO.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Politic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s